احمد حسنی در گفتوگو با شهرآرانیوز، درباره عملکرد شهرداری در مبارزه با آفات و حشرات مزاحم درختان سطح شهر اظهار کرد: دراینزمنیه درخواستها از طریق سایت توسط مردم ارائه میشود، همکاران ما ثبت، دستهبندی و بازدید میکنند و اکیپها بسته به تاریخی که ثبت کردند، سمپاشی را انجام میدهند.
وی افزود: در حال حاضر دو اکیپ فعال داریم که در سطح شهر سمپاشی انجام میدهند؛ یک اکیپ پیمانکاری هم داریم که صرفا درختهای نارون سطح شهر را شبها سمپاشی میکند. اگه درخواستها زیاد شود، تعداد اکیپها را تا چهار اکیپ هم افزایش خواهیم داد؛ همانطور که سال گذشته در زمان پیک چهار اکیپ فعال داشتیم.
حسنی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۴۰ تا ۲۵۰ درخواست ثبت و حدود ۱۶۰ درخواست بازدید و سمپاشی انجام شده است. سایر درخواستها به صورت روزانه توسط گیاهپزشک بازدید و توسط اکیپهای ما در نوبت قرار داده میشود تا سمپاشی انجام شود.
رئیس اداره جنگلداری شهری سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد بیان کرد: با توجه به اینکه سمپاشی آثار زیستمحیطی دارد، نباید بیرویه سم را وارد محیط زیست و طبیعت کنیم و فقط زمانی که به درجه طغیان میرسد و نیاز به سمپاشی توسط گیاهپزشک احساس میشود، ورود پیدا میکنیم.
وی اضافه کرد: بعضا شهروند به محض اینکه هنوز جمعیت خیلی کمی شته وجود دارد، درخواست میکند که ما نباید در این مرحله ورود پیدا کنیم، باید نیاز به سمپاشی وجود داشته باشد.
حسنی با بیان اینکه فصل فعالیت آفات از اواخر فروردین تا تقریبا دهم خرداد است، عنوان کرد: وقتی هوا گرم شود، بسته به درجه حرارت باعث از بین رفتن شته میشود.
رئیس اداره جنگلداری شهری سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: ما آفات نداریم، آفاتی که الان حمله میکنند، پشه و شته هستند که مسائل بهداشتی ندارد، صرفا به درخت آسیب میزند. برخی، شتهها را با پشه اشتباه میگیرند؛ اما پشه ربطی به درخت ندارد، این آفات شته هستند که به درخت و برگهای آن صدمه میزنند.
وی خاطرنشان کرد: الان فصل طغیان شته است که هم در باغات کشاورزی و مزارع و هم فضای سبز شهری وجود دارد و سمپاشی انجام میشود.